Dag 1. De heenreis.

Vandaag is het zover dat ik naar Berlijn ga.
Hoorde verhalen dat het daar heel mooi is en heel groot, Mijn ouders zijn ook daar geweest, ze vonden daar mooi, groot en heel veel smart (auto)

Ik was beetje huiverig om te gaan vliegen i.v.m. evenwichtsstoornis, maar gelukkig is tijdens de vlucht totaal geen last en daar moet je ook niet denken. Zo van gaan met de banaan. Koffie gevraagd en kost me 2.75, ik kijk mijn beurs. Oeps niet genoeg met klein geld om koffie te betalen, Steward zegt . ik kijk hier verder of ik een kleingeld kan krijgen. maar ik had nog geen 2.00, de steward heeft hem aangenomen, half uur later kwam steward aan en zei dat we gingen landen, euh ik heb nog niet een 45 min met game gespeeld. dat kun je niet merken. 1u15 is zo omgevlogen.

eenmaal geland worden we naast van de vliegveld Tegel getaxieet. en ging met de bus naar de terminal gebracht en wachtte op mijn koffer.. nog geen 10 min later kwamen de koffer aan op de bagageband.

Daarna heb ik taxi genomen (jullie zullen denken waarom taxi. om de prijzen) nou dat valt mee. ik had van te voren een maatje die in Berlijn woont en die wist te zeggen dat ongeveer 35 euro gaan kosten.. Uiteindelijk is ongeveer 25.-

Na het checken van receptie van de Tom’s hotel ging heel vlot en snel. hij heeft me ook meegelopen omdat ik een appartement hebt gehuurd.
eenmaal binnenkwam zag ik veel oranje dingen. zoals stoelen.bank. bestek, mokken boekenkast ook. zelfs in de badkamer staat ook oranje beker en oranje shampoo, zou maar in de gaten houden anders heb ik een oranje haar morgen 😀